На Одещині провели репетицію виборів Януковича з бюлетенями, частуваннями і концертом (ФОТО)

Неординарна подія відбулася 6 жовтня в селі Волкове Комінтернівського району Одеської області. Тут громадська організація "Вибір Комінтернівщини", зареєстрована в серпні нинішнього року, провела репетицію президентських виборів 2015-го року. В бланку для «голосування» було тільки одне ім’я – Янукович Віктор Федорович.

За інформацією видання "Вестник Коминтерново", цілий тиждень вчителі місцевої школи ходили по селу і агітували прийти на захід, який називався "Народна рада" і відбувався в Волковській загальноосвітній школі.

В день «виборів» на вулиці біля школи людей зустрічали частуваннями та концертом, а в спортивному залі ЗОШ панували відповідна атмосфера та антураж: комісія, списки виборців, урни і навіть міліція, яка охороняла громадський порядок. Люди підходили до столів, пред'являли паспорт і отримували опитувальний бланк, в якому були розписані соціальні ініціативи президента, а навпроти були розташовані поля для галочок.

Увечері після закриття голосування, комісія підрахувала результати опитування.

Цікаво, що на столах у членів комісії були списки виборців, які є конфіденційною інформацією і зберігаються у виборчій комісії.

Також вражає, що захід відвідали всі чиновники Комінтернівського району, починаючи від голови райадміністрації і закінчуючи керівниками відділів Комінтернівського РДА.

Одна з мешканок села повідомила про те, що у дітей цілий тиждень не було уроків фізкультури через монтаж виборчих кабінок.

янукович одещина вибори партія регіонів абзац

Знак гривні
Знак гривні