Важка хода регіоналів. На позачергових виборах мерів перемогли 6 представників від ПР

На позачергових виборах міських голів, що відбулися 2 червня у Криму, Закарпатській, Київській, Луганській, Миколаївській і Чернівецькій областях перемогли 6 кандидатів, яких було висунуто та підтримано Партією регіонів.

Так, на посаду голови Ялтинської міської ради Автономної Республіки Крим більшість виборців підтримали секретаря Ялтинської міської ради Сергія Ілаша, який уже два роки був в.о. мера. Спостерігачі зауважують, що під час виборів була надто низька явка, вкидання бюлетенів та виставлення з комісій журналістів і незалежних спостерігачів. Напередодні Ілаш «прославився» порівнянням циган з тваринками та тим, що виявився прописаний в чужій квартирі.

Сергій Ілаш

На виборах до Берегівської міської ради Закарпатської області перемогу отримав перший заступник міського голови Берегівської міської ради Золтан Бабяк. Спостерігачі теж повідомляють про масові порушення, зокрема про залучення на деякі дільниці співробітників «Беркуту» для видалення спостерігачів.

Золтан Бабяк

Та найбільш гучно відбувалися вибори мера Василькова Київської області. Опозиція заявляла про людей з ножами на виборчих дільницях, журналістів спортивної зовнішності, каруселі тощо. Офіційно на виборах переміг голова Васильківської міської організації Партії регіонів Володимир Сабадаш.

Володимир Сабадаш

Найбільш спокійно було на виборах голови Алчевської міської ради Луганської області. Тут перемогу отримав перший заступник голови Алчевської міської ради Володимир Косюга.

Володимир Косюга

Більшістю голосів обрано голову Вознесенської міської ради Миколаївської області - першого заступника голови Вознесенської міськради з питань діяльності виконавчих органів ради Віталія Лукова.

Віталій Луков

Головою Новодністровської міської ради в Чернівецькій області обрано кандидата від Партії регіонів Володимира Мельника.

партія регіонів вибори

Знак гривні
Знак гривні