Негода в головах: рятувальники побили волонтерів, Київ зробили Москвою і дорога на Конча-Заспу

Весняний снігопад показав не тільки недоліки в діяльності комунальників, а й проблеми з їхнім мисленням, які яскраво ілюструють кілька абсолютно абсурдних випадків.

Так, волонтерський рух допомоги потерпілим від снігопаду «Рятуй Київ без Попова» повідомляє, що рятувальники побилися з волонтерами, котрі допомагають застряглим в заносах на трасі Київ-Житомир. Як йдеться у повідомленні, рятувальники викликали міліцію. Внаслідок чого на волонтерів було складено протоколи, а також їх хотіли забрати у відділок. Проте активісти запевнили, що вони самі прийдуть до відділку, як тільки закінчать свою роботу. За словами волонтерів, причиною конфлікту стало те, що рятувальники беруть за кожну звільнену зі снігової пастки машину 100 гривень, а волонтери допомагають людям безкоштовно.

Затор на трасі Київ-Житомир учора сягав 70 кілометрів.

Відзначилась також прес-служба Київської міської адміністрації, яка «зарапортувалася» про чудову боротьбу зі стихією в столиці до такої степені, що проілюструвала повідомлення фотографією з Москви.

Коли користувачі інтернету почали обговорювати цей знімок в соцмережах, прес-служба його замінила на київський – різниця, звісно, відчутна. Варто зазначити, що світлина з Москви потрапила на сайт не випадково – перед публікацією з фото попрацювали й затерли напис «Союздорстрой» на КаМАЗах.

Та найбільший гнів користувачів інтернету викликали світлини з траси на Конче-Заспу, де сніг розчищено ідеально. Для порівняння на знімку зліва – дорога на Конча-Заспу, праворуч – варшавська траса.

стихія київ сніг влада абзац

Знак гривні
Знак гривні