Виступ Королевської в Раді (ВІДЕО, ДЕМОТИВАТОРИ)

Мова в стилі Миколи Азарова поширюється урядом як зараза. Сьогодні міністр соціальної політики України Наталія Королевська під час виступу у Верховній Раді здивувала народних депутатів своєю промовою і стала буквально ньюзмейкером дня. Опозиція і регіонали кричали їй: «Ганьба!»

Зокрема, відповідаючи на запитання народного депутата від фракції Батьківщина Андрія Павловського про затримку гуманітарних вантажів на кордоні, міністр заплуталася в словах. При цьому вона перейшла на крик.

Та основне - було незрозуміло, якою мовою виступає міністр. Королевська спробувала заговорити українською, але її знання мови виявилося недостатнім для того, щоб переконливо сформулювати пропозиції.

У Раді Королевська в грубій формі звинуватила депутатів у контрабанді
Цитуємо Наталію Королевську: "Якби Ви конкретизували своє питання. Може, воно стосується кормов для кішок та цуценят. Потому что кішки і цуценята чиїсь-там не могут покупать себе в кишчачих магазинах. Тому гуманітарні грузи будуть поставлені. Контрабанда через гуманітарку в Україну не придет. Ясно".

Нагадаємо, тоном виступу Наталії Королевської були здивовані не тільки депутати від опозиції, але і регіонали. Зокрема, народний депутат від ПР Ганна Герман звернулася з проханням до прем'єр-міністра Миколи Азарова більше не допускати Королевську до виступів під час Години запитань до уряду.

"Миколо Яновичу, у нас буде до Вас одне прохання. Ви, будь ласка, Королевську нам сюди більше не приводьте, тому що такий тон розмови, який пані міністр собі дозволяє з депутатами і з народом, замість того, щоб давати користь, налагоджувати діалог суспільства та уряду, спрацьовує в зворотному напрямку", - попросила вона.

«Або нехай Раїса Василівна (міністр охорони здоров’я Раїса Богатирьова – ред.) навчить її як треба розмовляти з людьми», – додала Герман.

Виступ Королевської викликав також цілу хвилю жартів з цього приводу та демотиваторів в соціальних мережах. Загалом, їй закидали незнання мови та «тупість». Прикро, що опозиційно налаштований електорат чомусь забув, що ще досить недавно Королевська була членом «Батьківщни» й фактично другою Тимошенко. Щоправда, тоді вона говорила українською набагато краще.

демотиватори верховна рада парламент

Знак гривні
Знак гривні