Нова інфографіка: ДТП на дорогах Києва у 2011 році

З-понад 60 тисяч ДТП, які трапилися на дорогах Києва у 2011 році, нам вдалося прив'язати до координат на мапі близько 25 тисяч записів. Перед вами перший результат роботи з цим цікавим набором даних.

Найбільш небезпечною є ділянка у центрі міста, з вулицями Кіквідзе-Лесі Українки-Басейної-Хрещатика-Грушевського-Московської, з особливою концентрацією в районі Бесарабки. Другою ділянкою, де сконцентровано багато ДТП, є початок Подолу починаючи з Поштової площі.

Натомість Оболонь це район, в якому кількість ДТП одна з найменших.

Клікніть на картинку, щоб побачити у повний розмір

Як і очікувалося, більша частина ДТП в першій половині доби (жовті позначки) відбувається у напрямку до центра Києва. Ситуація протилежна в другій частині доби.

Ця карта - лише перший результат роботи з інформацією про дорожні випадки, на наступному тижні очікуйте подальший аналіз, в тому числі по маркам автівок, а також дослідження ДТП за першу половину цього року.

Дані вдалося отримати за допомогою офіційного інформаційного запиту до ДАІ, завдяки роботі, яку провів один із наших читачів, блогер klim-ov-ich

На слушне зауваження від одного з читачів щодо походження даних відповідаємо: картографічні дані мапи Києва отримані завдяки проекту OpenStreetMap

ДТП ДАІ візуалізація дороги davis київ

Знак гривні
Знак гривні