Активістки FEMEN отримують мінімум по тисячі доларів на місяць

Журналістка програми "Гроші" стала активісткою жіночого руху FEMEN. При цьому їй вдалось зняти на приховану камеру процедуру проходження "співбесіди" та настанови лідерки руху – Олександри Шевченко

Щоб стати активісткою цієї групи, достатньо сфотографуватись на телефон іншої ключової організаторки FEMEN Ганни Гуцол з оголеними грудьми.

Як повідомив канал ТСН, кілька днів претендентку перевіряють на "вошивість", тренують на швидкість роздягання, стійкість і агресивність. " ... Тобі треба так розвернутись, щоб твої цицьки головним чином засняли", - такими були головні настанови дівчині від Олександри Шевченко.

Журналістка підрахувала фінансові витрати на організацію поїздки до Парижу, де поруч з ісламським культурним центром відбулася чергова акція: квитки, готель, таксі та їжа - на кожну "феменістку" виходить майже 1 тисячу євро на добу.

Також, журналістка дізналась, що за офіс в центрі Києва FEMEN сплачує десь 20 тис грн. на місяць, а кожна з активісток отримує зарплату не менше тисячі доларів.

"Гроші" встановили, кого з мільйонерів найчастіше бачать у товаристві "феменісток": це колишній власник медіа холдингу KP Media американець Джед Санден, німецький міліонер Гельмут Гайер та бізнесвумен з Німеччини Беат Шобер.

розслідування фемен

Знак гривні
Знак гривні