Педагогіка по-ковбойськи: батько розстріляв з пістолета лептоп своєї 15-літньої доньки за її хамський постинг на Фейсбуку

Їй-бо, в світі, де щодня з'являються чергові новини про те, як американська, канадійська чи європейська дитинка відправила батька до поліції за те, що він чимось порушив її права (бешкетувати, лаятися, не слухатися батьків, вживати алкоголь тощо), цей 8-хвилинний відеоролик - просто промінь світла в темному царстві.

Для тих, кому важко з англійською, переповімо перебіг подій. Розлючений чолов'яга в ролику - Томмі Джордан, мешканець Північної Кароліни. Він (як це буде видно на 7:20 ролика) знається на вогнепальній зброї, а ще, схоже, цікавиться інформаційними технологіями. Настільки, що завів акаунт у Фейсбуку не лише собі, але й родинному псу.

Зайшовши якось у Фейсбук під цим собачим логіном, він виявив на сторінці своєї 15-річної доньки постинг, адресований батькам, тобто йому (але при цьому закритий від батьків, щоб вони його часом не побачили). Це повідомлення - типова образа підлітка на те, що батьки змушують її (бідну Попелюшку :)) виконувати хатні роботи, підмітати підлогу, мити посуд, прати, застеляти ліжка і - о жах - нічого їй за це не платять.

З того, як періодично починає тремтіти голос у містера Джордана, неважко зрозуміти, наскільки його це образило. Як він сам каже, лише попереднього дня він витратив кілька годин на те, щоб проапгрейдити ноутбук своєї доньки і встановити програмне забезпечення, на купівлю якого пішло ще 130 доларів. І ось вдячність.

Тому татусь вирішив застосувати власну педагогічну методику. Ролик, який він записав, призначений перш за все для доньки - але Томмі Джордан виклав його на Фейсбук-сторінці, щоб ті ж однокласники, які читали її "бунтівний" постинг, могли оцінити й наслідки. Батько спочатку пояснює, що ті страшні хатні справи, які так обурили дівчину, зводяться до підмітання підлоги та витирання столу, на що йде раптом кілька хвилин. Що миття посуду - це вийняти посуд з посудомийної машини, якщо вона була ввімкнена, або покласти його туди, якщо ні. Що прати вона повинна виключно свої речі та прибирати виключно своє ліжко. І що це просто нахабство - вимагати якісь гроші в батьків, перебуваючи на повному забезпеченні цих же батьків та ще й випрошуючи в них то нову камеру, то айпад.

Після завершення цієї виховної лекції Томмі Джордан виймає пістолет 45 калібру і висаджує весь магазин у лептоп своєї доньки. Після чого пояснює їй, що тепер у неї буде новий комп'ютер лише тоді, коли вона купить його за власні гроші. Правда, перед цим їй доведеться віддати батькові витрачені ним на програми 130 доларів, плюс по долару за кожен патрон, який він відстріляв з педагогічною метою.

Судячи з того, що ролик вже переглянули понад ДВАДЦЯТЬ ТРИ МІЛЬЙОНИ разів, ця неординарна педагогічна акція заслуговує на увагу. Тексти зацікавилися ситуацією і спробують відстежити, чим це все завершиться.

сім'я відео

Знак гривні
Знак гривні