Яценюк та Кириленко домовилися про вибори. Кириленко не балотуватиметься по списках, а Яценюк допомагатиме йому на округах

Партії "Фронт Змін" та "За Україну!" домовилися про об’єднання під час парламентських виборів 2012 року та після них. Про це повідомив у парламенті лідер "Фронту Змін" Арсеній Яценюк.

В угоді про спільну опозиційну діяльність, підписаній Яценюком та головою партії "За Україну!" В’ячеславом Кириленком, зазначається, що "За Україну!" відмовиться від висування кандидатів у загальнодержавному багатомандатному окрузі на парламентських виборах 2012 року.

Водночас "Фронт Змін" підтримає погоджених кандидатів, запропонованих партією "За Україну!" на окремих одномандатних виборчих округах.

За результатами виборів сторони мають намір сформувати спільну фракцію "Фронт Змін" у Верховній Раді, а після завершення виборчої кампанії партія Кириленка об’єднається з партією Яценюка.

У свою чергу Кириленко зауважив, що виборчий список очолить Яценюк.
"З сьогоднішнього дня ми одна команда", - зазначив він.

Хотілося б побажати успіху новооб'єднаним опозиціонерам. Однак варто нагадати і про те, що в арифметиці добуток двох множників збільшується тільки тоді,коли перемножуються числа, більші від одиниці. Якщо ж числа менші від одиниці, то їх добуток зменшується. Так що Яценюку з Кириленком потрібно ставати "більшими за одиницю", інакше толку від їхнього об'єднання не буде.

кириленко вибори яценюк

Знак гривні
Знак гривні