Динамо скуштувало португальську Брагу. Та з ніг не звалила, але виявилася доволі міцною

У першому матчі 1/4 фіналу Ліги Європи київське "Динамо" приймало на своєму полі португальську "Брагу".

Дебют поєдинку виявився для українських футболістів дуже вдалим. На шостій хвилині блискуча комбінація з довгим і точним пасом Попова на Гусєва, а потім навісом у воротарський майданчик суперників завершилася влучним ударом головою Ярмоленка - м'яч у сітці.

Здавалося, незабаром кияни розвинуть успіх. Принаймні, виглядало, що все до того йшло. Одначе, 13 хвилина зустрічі стала для "динамівців" фатальною, принісши прикрість у вигляді автоголу після подачі кутового.

Така несподіванка справила негативний емоційний ефект на киян, остудивши атакувальний запал. На жаль, в подальшому "динаміцвці" так і не змогли вибратися з психологічної ями, в яку втрапили. Гра не пішла. Якби не ця 13 хвилина, все могло би бути по-іншому.

Проте це з категорії "як би". А матч так і закінчився нічиєю - 1:1.

Тим не менш, попри домашню осічку кияни зберігають шанс на успіх у гостьовому двобої. Все в їхніх руках, чи в даному випадку буде правильніше сказати ногах.

/разом з читачами "Текстів" на успішну португальську гастроль українців сподівається дніпропетровський блогер Олексій Мазур/

Брага Португалія ліга європи динамо київ

Знак гривні
Знак гривні