У Януковича з рейтингом - повний стабілізець!

Найцікавіше і найкумедніше, що це випливає з опитування, яке проводила кампанія Research & Branding Group на чолі з паном-соціологом Копатько, дослідницька група якого сприймається ледь не структурним підрозділом Партії регіонів, такою собі соціологічною, як би це сказати по-м'якше...

Отже, згідно з прилюдненими цією Group даними соцопитування, проведеного в першій декаді березня, на президентських виборах зараз за Януковича проголосувало б аж... 22% (!).

Рейтинг Юлії Тимошенко складає 13%. Трійку лідерів замикає Арсеній Яценюк (9%).

Сергія Тігіпка підтримали б 5,1% виборців. Петра Симоненка – 3,3%, Олега Тягнибока – 2,5%.

Якби найближчим часом відбулися вибори у Верховну Раду України, то 3%-й бар'єр подолали б шість політичних сил: Партія регіонів (21%), БЮТ-Батьківщина (13%), Фронт змін (8%), Сильна Україна і КПУ (по 4%), а також ВО Свобода (3%).

Слухайте, люди, та це ж повна катастрофа "регіоналів", адже ні про які 40 %, 30, % чи навіть 25 %, як в попередні рази, і близько не йдеться"! Лише трохи більше 20 відсотків! Це ж треба!

А якби ще знати коефіцієнт "накрутки" в дослідженнях, то мабуть реальна картина виглядала б куди приголомшливішою!

Можна припустити, що саме такі дані і лягли на стіл партійного штабу, але там побоялися їх випускати без максимально можливої з урахуванням реального стану речей корекції. І якщо на виході маємо тільки 22-21%... Отакої!..

Чи не від цього, до речі, підскочила температура в "нашого" ВікторФедоричЯнуковича? Адже до його відома довели ці результати завчасно, перед тим, як про них дізналися ми. От в нього і сталося те, що сталося. Розхвилювався і занедужав.

Ще трохи - і повний гаплик.

Це вже про рейтинг "біло-блакитних". Бо з такими даними на п'ятирічний термін правління і сподіватися не доводиться. Всі ризикують бути звільненими зі своїх владних кабінетів достроково. За зразково-негативну поведінку.

Так тримати, "стабіли"!

/Бажає дніпропетровський дописувач "Текстів" Олексій Мазур/

рейтинг янукович Копатько Research & Branding Group Соцопитування

Знак гривні
Знак гривні