Пацанський гелікоптер. Обама І Путін - лохи порівняно з Януковичем

Гелікоптер, яким президент Віктор Янукович буде добиратися з Межигір'я в Київ, люблять агенти ЦРУ і ФБР. Коштує він дорожче, ніж у провідних світових лідерів.

За приблизними оцінками, вартість італо-американської «AgustaWestland-139» Януковича - 17 млн. доларів без урахування обробки салону. Обама літає на VIP-варіанті армійського VH-60N White Hawk вартістю 6 млн. доларів. Путін користується «Мі-8» вартістю 5-8 млн. доларів. У Ангели Меркель три Eurocopter Cougar AS532 вартістю 5 млн. доларів.

Вертоліт Януковича вміщує до 15 чоловік і розвиває крейсерську швидкість більше 300 км / ч. За один політ AW здатний подолати майже 1000 км, що дозволить Януковичу літати по всій Україні. Зручна і колісна система посадки «Агуст», здатна сідати навіть на м'який грунт - тобто для президента не доведеться будувати нові посадочні майданчики.

Салон вертоліту обшитий шкірою та деревом, обладнаний двозонним клімат-контролем, системою розваги «аерошоу» - на двох 15-дюймових моніторах відображається карта, що рухається під час польоту, місце розташування вертольота, а також його висота, швидкість, час у дорозі. У салоні встановлений CD/DVD-програвач, система супутникового зв'язку та радіо, аудіосистема з вісьма динаміками й сабвуфер.
Сегодня

обама путін вертоліт януковичач лохи позорниє

Знак гривні
Знак гривні