Фото дня. Херсонці на вулицях з прапорами чекають на ЗСУ

Жителі Херсона вже чекають на українських воїнів у центрі міста з українськими прапорами.

Про це повідомляє місцеве видання "Мост".

Видання зазначає, що за наявною інформацією, українські військові вже перебувають на території Херсона. У мережі з’явилось відповідне фото з впізнаваною міською локацією.

Про те, що ЗСУ зайшли до Херсона, також пишуть деякі центральні ЗМІ. ТЕКСТИ стежать за інформацією і чекають на офіційні підтвердження.

photo_2022-11-11_13-17-10.jpg

photo_2022-11-11_13-17-12.jpg

Доповнено:

Начальниця пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону заявила про те, що ситуація в Херсоні демонструє, що це місто було і буде нашим, інформує РБК-Україна.

На питання журналістів про українські прапори в Херсоні, це що може означати, вона відповіла:

"Вони означають, що Херсон – це Україна, це означає, що херсонці мають витримку, яку ми завжди просимо мати під час військової операції. І ми вдячні за те, що вони витримали цей момент і наразі дають такі прозорі натяки на те, що в нас буде не тільки хороший день, а і хороший сон", – сказала Гуменюк.

При цьому на уточнювальне питання, чи Херсон наш (мається на увазі, чи взяли ЗСУ місто під свій контроль), Гуменюк ухилилася від відповіді, адже робота бійців триває.

"Він і був нашим завжди, просто тимчасово окупованим. Наразі триває військова бойова робота, вона досить важка і потужна. Але місцеві жителі демонструють, що вони підтримують саме цю роботу", – підсумувала Гуменюк.

контрнаступ зсу звільнення півдня херсон

Знак гривні
Знак гривні