Погода на вихідних: усе ще золота осінь

За даними Sinoptik.ua, погода на вихідних у більшості областей України все ще тішитиме приємним осіннім теплом. Місцями пройдуть невеликі дощі, але вони не зіпсують настрою та планів.

Погода в суботу 22 жовтня

Найтеплішим суботній день ​​буде в Івано-Франківській області — тут очікується до +16 °С. У решті регіонів температура повітря відповідатиме календарній нормі. У Львівській, Закарпатській, Чернівецькій та Волинській областях, а також на півдні стовпчики термометра покажуть +15 °С. У центрі та на заході повітря прогріється до +13 °С, на сході та півночі — до +11 °С. Уночі температура повітря коливатиметься від +3 °С у східних, центральних та північних регіонах до +5–6 °С на заході та +8 °С на півдні.

У Харківській, Сумській, Херсонській, Волинській, Львівській та Закарпатській областях буде хмарно з проясненнями, а на решті території небо затягне хмарами, але дощ із них не проллється.

Погода в неділю 23 жовтня

У неділю мешканці Закарпаття зможуть насолоджуватися сонячною погодою за +18–20 °С. В Івано-Франківській, Львівській та Вінницькій областях очікується +15–17 °С, але буде хмарно. В інших західних регіонах, а також на півдні повітря прогріється до +15 °С, на сході, півночі та в центрі — до +13 °С.

У Київській, Черкаській, Вінницькій, Хмельницькій, Кіровоградській, Дніпропетровській, Херсонській, Одеській та Миколаївській областях пройдуть невеликі дощі.

Погода в понеділок 24 жовтня

Погода на початку тижня обіцяє бути по-справжньому золотою — скористайтеся цим даром природи на всі 100%! У Львівській, Івано-Франківській, Одеській та Миколаївській областях синоптики прогнозують до +19 °С, у Черкаській, Київській та Кіровоградській — до +17 °С, у Хмельницькій, Чернівецькій, Вінницькій та Тернопільській — до 16 °С, у Дніпропетровській, Чернігівській та Сумській — до +15 °С. Найпрохолодніше буде на Харківщині та Луганщині — +11–13 °С.

Дощі пройдуть лише на Луганщині, на решті території країни буде хмарно з проясненнями.

синоптик довкілля погода осінь

Знак гривні
Знак гривні