Обстріл Дніпра: великі руйнування, четверо загиблих, серед них дві дитини

Унаслідок ракетних ударів по житлових кварталах Дніпра, які російські окупанти вчинили уночі 29 вересня, є загиблі та поранені, зокрема діти.

Про це повідомила Нацполіція.

"Повністю зруйновані декілька приватних будинків, понівечений ринок, автобуси, автівки та лінії електропередач. Пошкоджені приватні домівки та кілька багатоповерхівок міста.

Ракетну атаку по місту Дніпро росіяни завдали в ніч на 29 вересня. На місцях влучань продовжують працювати слідчо-оперативні групи, криміналісти, співробітники ДСНС та управління СБУ в Дніпропетровській області. Поліцейські вилучають уламки боєприпасів, фіксують злочини",– йдеться у повідомленні.

photo_2022-09-29_16-33-25.jpg

Фото: Валентин Резніченко/Телеграм

Водночас голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко повідомив, що загиблими дітьми були 8-річний хлопчик і 9-річна дівчинка.

"На місці ракетного удару у Дніпрі рятувальники знайшли фрагменти тіла ще однієї дитини. На зараз (13:13, – ред.) нічна ворожа атака забрала чотири життя. Росіяни убили двох дорослих і двох дітей – 8-річного хлопчика та 9-річну дівчинку. Це неможливо пробачити…", – написав Резніченко.

34_600.jpg

Мер Дніпра Борис Філатов написав, що приліт був у районі автовокзалу:

"Минулого разу вони розвалили Троїцький ринок, а цього разу - «барахолку» біля автовокзалу, куди я сам особисто іноді ходив купувати всякий мотлох.Минулого разу вони влупили у приватний будинок у Рибальському, сьогодні – у селище в районі проспекту Металургів", – зазначив Філатов.

35_600.jpg

воєнні злочини рф дніпро ракетні обстріли

Знак гривні
Знак гривні