Заявка на держзраду. Правоохоронні органи просять розібратися, чим нардеп від "Слуг" зайнятий на Херсонщині

«Слуга народу» призупинила членство Олексія Ковальова у фракції. Політсила також просить ОГП та СБУ розібратися в обставинах перебування нардепа на тимчасово окупованій території Херсонської області Про це йдеться у заяві партії та фракції «Слуга народу».

Олексій Ковальов, якого було обрано по округу №186 Херсонської області, з квітня перебуває на тимчасово захопленій території. Судячи з його інтерв'ю, зазначають у СН, він там цілком добровільно.

«Він спілкується із російськими військовими, які не вчиняють стосовно нього жодних дій. Він не бере участь у національному спротиві російській агресії та окупації. Він, за його ж словами, здійснює на тимчасово захопленій території діяльність із надання гуманітарної допомоги. Крім того, він не відвідує пленарні засідання Верховної ради України, не бере участь у голосуваннях за важливі в умовах воєнного стану законопроєкти. Адекватних пояснень щодо свого поточного статусу, поведінки та заяв депутат Ковальов керівництву фракції не надав», – йдеться у заяві.

депутат війна слуга народу зрадники колабораціонізм

Знак гривні
Знак гривні