Кремінну на Луганщині росіяни атакували три доби, нині тривають бої на околицях міста – голова Кремінської військової адміністрації

У понеділок, 18 квітня, голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай повідомив, що наступ військ РФ на Луганщині «вже почався» і що вони зайняли місто Кремінну.

Водночас голова Кремінської військової адміністрації Олександр Дунець розповів Радіо Донбас.Реалії, що бої за Кремінну тривали три доби, Росія застосовувала велику кількість бронетехніки для атаки на місто. За його словами, нині тривають бої на околицях Кремінної.

«Повністю захоплена. Там тільки декілька підрозділів утримують рубежі для забезпечення перегрупування військ. Сили в них були значні: скажімо так, на один із підрозділів, який не більше взводу, виходили до 43 броньованих об’єктів: танки, БТРи, МТЛБ. Частина була знищена, але не вся. Загалом атаки тривали впродовж трьох днів. Зараз там тривають важкі бої на околицях. Знаю, що росіяни розстрілюють усі автомобілі, які бачать. Є інформація, що розстріляли автомобіль, яким люди намагалися евакуюватися», – сказав Олександр Дунець.

луганщина наступ на сході війна

Знак гривні
Знак гривні