Ну треба ж. Виявляється, це "Слузі" батьки подарували телеканал

Народний депутат від "Слуги народу" Олексій Ковальов задекларував купівлю "4 каналу" як подарунок від батьків.

Про це свідчить його декларація про суттєві зміни майнового стану нардепа від 29 грудня – уже після того, як почався скандал і питання, – передає УП.

Згідно з документом, 24 грудня депутат отримав у подарунок 50% у статутному капіталі ТОВ "ТРК "Інтеррадіо" від Івана Ковальова (ймовірно, батько – ред.) та ще 50% від Наталії Ковальової (ймовірно, мати).

Вказана вартість обидвох подарунків – по 2 181 755 гривень.

Цього ж дня, за даними декларації, нардеп отримав від Івана Ковальова подарунок 39% у статутному капіталі ТОВ "Ар Ті Ай Продакшн" (ціна – 195 000 гривень)

Згідно з даними з відкритих джерел, ця компанія займається виробництвом кіно-, відеофільмів та телевізійних програм.

c053118-7739d78-0.jpg

Ковальов, фото з його власної фейсбук-сторінки

28 грудня стало відомо, що народний депутат від "Слуги народу" Олексій Ковальов купив у екснардепа Дмитра Добродомова "4 канал".

У коментарі УП нардеп заперечив участь Офісу президента в купівлі "4 каналу" і сказав, що актив було придбано "на грошові кошти родини".

У кінці 2020 року Ковальов задекларував 540 тисяч гривень на банківському рахунку, 4 мільйони гривень і 101,45 тисячі доларів готівкою. Його єдиний постійний дохід – депутатська зарплата.

Бездомний син, багата мама

Згідно з відкритою інформацією – у нардепа немає житла. Зате він задекларував два будинки матері на Херсонщині, її ж земельну ділянку, а також зазначив, що орендує квартиру майже на 70 квадратів у Києві.

Також його матір має автівку BMW X6 2020 року випуску, яка коштувала понад 2,7 млн грн.

змі слуга народу телебачення ковальов курйоз

Знак гривні
Знак гривні