Спасибі, що зламалась. Оголошений мертвим чоловік ожив у несправній морозилці моргу

45-річного електрика Шрікеша Кумара з індійського штату Уттар-Прадеш на високій швидкості збив мотоцикл. У лікарні його оголосили мертвим через травми після аварії, а тіло відправили у морг. Та на ранок, коли родичі прийшли його упізнати, виявилося, що чоловік живий.

Про це пише Громадське.

Після аварії чоловіка доставили ввечері до районної лікарні. Там чергові лікарі оголосили, що він помер та помістили його в морозильну камеру в морзі, щоб наступного дня почати необхідні медичні процедури.

Поліція штату мала також подати відповідні документи про те, що родичі померлого упізнають його тіло. Але, коли ті прийшли на ідентифікацію, невістка Кумара помітила, що він дихає. У соцмережах опублікували відео з упізнання чоловіка.

Головний медичний інспектор Шів Сінгх сказав, що медик швидкої оглядав чоловіка близько 3 ранку і констатував, що у нього не було серцебиття: «Він сказав мені, що неодноразово оглядав чоловіка. Тому його оголосили померлим».

Нині у закладі оголосили розслідування інциденту. Сінгх заявив, що таке трапляється дуже рідко та додав, що іноді у медиків виникають труднощі під час оголошення когось померлим. Наприклад, коли пацієнт перебуває в анабіозі ㅡ стані організму, коли біологічні процеси припиняються або настільки сповільнюються, що відсутні всі видимі прояви життя.

У закладі поки не вказують на недбалість медиків та очікують усі звіти з розслідування. Однак один із працівників лікарні анонімно розповів, що через проблеми із живленням морозильна камера у морзі то вмикалася, то вимикалася.

Наразі Кумара переправили до медичного центру у місті Мірут, де його стан покращився. Чоловік не прийшов до тями, але медики запевняють, що йому нічого не загрожує. Родичі Кумара планують подати скаргу на медиків, які помістили його у морг.

індія курйоз ДТП

Знак гривні
Знак гривні