Силач Вірастюк хоче стати новим «слугою народу»

На «технічному з'їзді» партії «Слуга народу» кандидатом в народні депутати на проміжних виборах у Івано-Франківській області висунутий спортсмен Василь Вірастюк. Про це заступниця голови фракції “Слуга народу” Євгенія Кравчук повідомила на своїй сторінці у Facebook.

"Щойно партія "Слуга Народу" на своєму з’їзді висунула Василя Вірастюка кандидатом у народні депутати України на проміжних виборах в окрузі № 87, що в Івано-Франківській області", – написала вона.

вірастюк.jpg

"Мабуть, кожному він відомий як найсильніша людина світу. А ще Василь Вірастюк очолює тренерський склад Invictus Games: Team Ukraine та займається реабілітацією ветеранів. І тепер хоче допомагати їм на державному рівні".

Одним із головних суперників Вірастюка на 87 окрузі стане представниця «Європейської солідарності» Маруся Звіробій (Олена Біленька). Вона відома волонтерка, військовослужбовець у Збройних силах України та організаторка вишколу для майбутніх контрактників, відомого як «Марусині ведмеді».

У листопаді 2019-го проти Марусі Звіробій порушили кримінальну справу – за підозрою у погрозах убити президента Володимира Зеленського. Підставою став відеоролик у Youtube, записаний разом із депутаткою від ЄС Софією Фединою. У ньому Маруся коментувала хамський стиль спілкування Зеленського з добровольцями в зоні бойових дій, які не погоджувалися з рішенням президента про відведення військ від лінії розмежування. І заявила, що під час наступного візиту Зеленського можуть підірвати. Рішення суду по цьому провадженню досі нема.

Проміжні вибори у місті Надвірна були призначені після того, як народний депутат від «Слуг народу» Зіновій Андрійович був обраний міським головою і вирішив скласти мандат. Вони відбудуться 28 березня.

Знак гривні
Знак гривні