Наталія Вітренко: після «перевороту» до влади прийшли «хлопці, що не хочуть красти – наприклад, мій син» (ВІДЕО)

Мати за сина. Так одіозна "прогресивна соціалістка" Наталія Вітренко назвала півгодинне відео на захист свого сина Юрія Вітренка, в.о. міністра енергетики в уряді Шмигаля.

Ілюстративне зображення: такі вони, матері-революціонерки нашої доби
Ілюстративне зображення: такі вони, матері-революціонерки нашої доби

Найкращий момент когнітивного дисонансу прогресивної соціалістки – те, як після "перевороту" до влади прийшли "хлопці, які не хочуть краси – й передусім це мій син".

Вибраний момент оприлюднив Денис Казанський:

Обурена прогресивістка заступилася за сина після того, як Верховна Рада 17 грудня 2020 року провалила голосування за призначення Вітренка першим віцепрем'єр-міністром – міністром енергетики України. Його кандидатуру підтримали всього 186 депутатів з 226 необхідних.

За її словами, проти Юрія Вітренка «збунтувалися всі олігархи»

Про це пише НВ.

"Прогресивна соціалістка" обурилася, що її 44-річного сина залишили без дев'ятимільйонної премії, не продовжили з ним контракт, а також прибрали з наглядової ради Укрнафти. За її словами, це було зроблено через перемогу над Газпромом у Стокгольмському арбітражі, наголосивши, що це «суто заслуга Юрія Вітренка».

«Коболєв премію отримав. Інші одержали, а Юрію премію не дали. Але є ж поняття справедливості, якщо в контракті прописано», – сказала вона, додавши, що ні вона, ні її партія нічого не отримала від Нафтогазу і доходів її сина.

Тим, хто любить guilty pleasure, можемо порекомендувати повне півгодинне обурене відео з промовистим підзаголовком "Ляпас брехунам, покидькам, корупціонерам" :)

Звернення редакції:

Базу псевдосоціологів і прихованих піарників ми прискіпливо наповнювали і постійно оновлювали з 2015 року. Та з наступного року ця робота може бути заморожена. Причина проста і банальна: немає грошей. Звертаємося до Вас із проханням перерахувати кількасот гривень через Спільнокошт та закликати це зробити ваших друзів і знайомих.

курйоз енергетика уряд вітренко

Знак гривні
Знак гривні