Смак, а не трешак. Українські дизайнери здобули світову нагороду

В салоні краси вони відмовилися від поділу «жіноче»/«чоловіче». Дизайнери вирішили відмовитися від гендерно маркованих деталей, які є звичайною річчю для салонів краси – й здобули світову премію Best of the Year. Достатньо просто зробити гарний дизайн:

Всі фото: Євген Авраменко
Всі фото: Євген Авраменко

Українська студія Balbek Bureau здобула нагороду конкурсу Best of the Year – найкращих архітектурних та дизайнерських проєктів 2020 року – від американського журналу Interior Design.

Бюро Слави Балбека перемогло у категорії «Краса». Нагородою журі відзначило дизайн інтер’єру салону Say No Mo, який відкрився у Києві на вулиці Шота Руставелі, – передає Хмарочос.

Інтер’єр зробили гендерно нейтральним. Дизайнери вирішили відмовитися від гендерно маркованих деталей, які є звичайною річчю для салонів краси.

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

Балбек повідомив, що «вперше українська студія виграла Best of the Year у своїй номінації престижного конкурсу InteriorDesign.net». Balbek Bureau також працювало над інтер’єрами готелю Bursa на Подолі, ресторанів «В’єтнамський привіт», «Китайський привіт», бару Molodist, Kyiv Food Market. Слава Балбек також брав участь у розробці альтернативного проєкту реконструкції «Тарілки» на Либідській.

дизайн київ архітектура краса

Знак гривні
Знак гривні