«Слуга народу» потрапив під обстріл бойовиків: «Військові кажуть, що провокації відбуваються щодня»

Депутат "Слуги народу" Олексій Леонов після візиту в зону ООС, де він сам потрапив під обстріл, вважає, що "тепер ми точно знаємо, які існують проблеми в зоні бойових дій".

Нардеп Олексій Леонов, який за закликом президента Володимира Зеленського разом із сотнею колег зі "Слуги народу" вирушив на день на лінію розмежування вогню на Донбасі, пише в Facebook, що окупанти щодня порушують перемир'я. Близько 10 днів тому він писав, що глава держави "виконав обіцянку на початку каденції про припинення вогню", нагадує Цензор.

Одеський нардеп розповів, що, прибувши в зону ООС, вони розділилися на групи по 10 осіб. Сам він потрапив в 54-ту бригаду ЗСУ, "вирушив у найбільш небезпечну зону, де ворог максимально близько (відстань до противника близько 130 метрів)", і провів ніч з військовими на позиції.

"Звичайно, я уявляв, в яких складних умовах наші хлопці стоять на передовій. Але саме ця поїздка допомогла побачити все своїми очима: ночували в землянках, пересувалися на військовому транспорті, виходили на позиції. Не було ніяких привілеїв! Тепер ми точно знаємо, які існують проблеми в зоні бойових дій і розробляємо стратегію щодо їх усунення.

Возвращаюсь из Донбасса и мне есть что рассказать из первых уст, без лжи, которую транслируют продажные СМИ. Конечно, я...

Gepostet von Alexey Leonov am Donnerstag, 22. Oktober 2020

війна агресія зеленський Рада донеччина

Знак гривні
Знак гривні