У Трампів коронавірус

Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп заявив, що він і його дружина Меланія захворіли на коронавірусну хворобу COVID-19.

фото: CNN
фото: CNN

Про це з посиланням на твіттер самого Трампа пише Українська правда.

Тепер, імовірно, може змінитися графік передвиборних дебатів. Кандидати у президенти США мали дебатувати тричі, ще в одних дебатах мали б узяти участь кандидати на віцепрезидента. Президентські дебати було заплановано так: 29 вересня – в Клівленді, штат Огайо; 15 жовтня – у Маямі, штат Флорида; 22 жовтня – у Нешвілі, штат Теннессі. Віцепрезидент Майк Пенс і сенатор Камала Гарріс зустрінуться 7 жовтня у Солт-Лейк-Сіті, штат Юта.

«Сьогодні вночі, @FLOTUS (нікнейм Меланії у Twitter – ред.) і я дали позитивний результат на COVID-19. Ми негайно приступимо до карантину і процесу відновлення. Ми подолаємо це разом!»

Раніше на коронавірус перехворіли, зокрема, президент Бразилії Жаїр Болсонару та його дружина Мішель, прем'єр Британії Боріс Джонсон, принц Чарльз, перша леді України Олена Зеленська, дружина Джастіна Трюдо – Софі, колишня прем'єрка Юлія Тимошенко, прем'єр Росії Михайло Мішустін, речник Кремля Дмитро Пєсков (який носив антинауковий пристрій «бейджик від коронавірусу»), прем'єр Вірменії Нікол Пашинян та низка інших політиків.

Повний список англійською

коронавірус трамп

Знак гривні
Знак гривні