Наумов і Чернявський, які вимагали $1,5 тис. за встановлення інвалідності, на свободі, а Антоненко й Кузьменко в СІЗО, – ветеран АТО Олексюк

Загинути на війні не страшно – страшно бачити несправедливість на мирній українській території.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці написав ветеран АТО Петро Олексюк, передає Цензор.

"С#КА СИСТЕМА. Три роки тому я зазнав важкого поранення під час виконання бойового завдання: 9 травня 2017 року я наступив на протипіхотну міну ПМН-2. Загинути на війні не страшно – страшно бачити несправедливість на мирній українській території. Уважно стежу за кримінальними справами щодо вбивства Павла Шеремета і нападів на Сергія Стерненка. Я вважаю, що Андрія Антоненка та Юлію Кузьменко незаконно тримають у СІЗО – я не бачу конкретних доказів у їхній причетності. А от у випадку із Сергієм Стерненком – людині найближчим часом хочуть вручити підозру. Підозру за що, за те що не дала себе вбити", – розповів він.

"Натомість ми бачимо парадоксальне явище: Валерій Наумов та Віктор Чернявський перебувають на волі. Це ті злочинці, які вимагали в моїх батьків 1500$ за встановлення для мене групи інвалідності. Це ті злочинці, у яких вдома знайшли $133 000 разом із 37 пакетами документів на інвалідність від поранених воїнів. Це ті злочинці, які заплатили 4 мільйони гривень застави і тепер вільно гуляють на волі і думають, що я лох. Я не лох, мені 26 років і я знаю, що боротися за честь своїх батьків – це набагато вище, ніж власне Я. У 21 рік я розпочав боротьбу проти російського окупанта на Донбасі, мені було все одно: я повернуся живий чи загину. Тепер, будучи пораненим, я веду боротьбу далі – боротьбу за справедливість, боротьбу за честь моїх батьків і моєї родини. Дуже важко усвідомлювати, що система невинних людей кидає за ґрати, а злочинці вільно гуляють на волі. Я чоловік, і боротьбу доведу до кінця! Честь маю! Всім гарного дня! Моя історія про боротьбу з хабарниками", – резюмував ветеран АТО.

Нагадаємо, 6 грудня 2018 року було затримано лікарів Наумова та Чернявського, які вимагали у ветерана АТО Олексюка $1,5 тис. за встановлення інвалідності. У них знайшли 130 тисяч доларів. Лікарів Чернявського і Наумова суд заарештував на два місяці із заставою близько 2 млн грн для кожного. Пізніше лікарі Наумов і Чернявський внесли застави 2,1 млн та 1,9 млн і вийшли на свободу.

СУКА СИСТЕМА Три роки тому я отримав важке поранення під час виконання бойового завдання: 9 травня 2017 року я...

Gepostet von Петро Олексюк am Mittwoch, 13. Mai 2020

війна суд

Знак гривні
Знак гривні