В одному із супермаркетів Палермо частина покупців не хотіла платити за продукти

В сицилійському Палермо сталася спроба пограбування супермаркету Лідл. Група людей увійшла до супермаркету, наповнила візочки різноманітними товарами і попрямувала до виходу, не демонструючи намірів платити. Працівники супермаркету викликали поліцію та карабінерів, які поквапилися на місце події.

Фото: Igor Petyx, La Repubblica
Фото: Igor Petyx, La Repubblica

Як розповідає Giornale di Sіcіlia, зловмисників було близько п'ятнадцяти. Прибули поліцейські та карабінери з підкріпленням інших солдат та агентів, вони намагалися привести до тями учасників інциденту.

Це сталося в супермаркеті у Viale Regione Siciliana в Палермо, у четвер ввечері Лідл підтвердив цю новину. Згідно з заявою компанії, було близько п’ятнадцяти людей, які не захотіли оплачувати щойно здійснені покупки. Аби захистити співробітників та інших людей, які перебували в точці продажу, оперативно втрутилася поліція, повідомляє компанія. “Ми розуміємо складний момент, який переживає вся країна, і дякуємо владі за швидке втручання”, – сказано в заяві.

Це лише окремий епізод на тлі боротьби сицилійського міста з надзвичайними ситуаціями, викликаними поширенням коронавірусу та впродовж заходів із протидії зараженню, коли натовпи людей стоять у чергах зовні всіх магазинів, аби зробити покупки. Наприклад, днями стало віральним відео, зняте в сицилійській столиці, біля супермаркету тієї ж мережі, з довжелезною чергою людей, які змушені були згаяти годину на очікування, аби потрапити всередину. Згідно з новинами щодо цього прикрого випадку, деякі люди прийшли до супермаркету аж із околиць Палермо, приваблені листівками про знижки й пропозиції, які насправді не виявилися чинними.

За матеріалами Fanpage.it

Від редакції: Це лише один приклад потенційної відчайдушної поведінки людей на тлі поширення епідемії. Втім, таких випадків може побільшати в тих країнах, де влада неадекватно або несвоєчасно реагує на спричинені коронавірусом загрози.

коронавірус італія

Знак гривні
Знак гривні